وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS برای راه اندازی و ایجاد سایتها و وبلاگها است.
وردپرس (Wordpress) در ابتدا تنها یک سیستم رایگان وبلاگنویسی بود که امکانات خوبی را در اختیار وبلاگ نویسان قرار میداد و سپس به صورت یک سامانه مدیریت محتوا یا نرمافزار متن باز برای مدیریت محتوای سایتها معرفی شد.
این سیستم کاملاً رایگان و متن باز است. وردپرس ادامه راه پروژه موفق b2 است که در سال ۲۰۰۳ شکل گرفت.
نام وردپرس را کریستیان اِسلِک، دوست مت مولنوگ (توسعهدهنده اصلی وردپرس) پیشنهاد و از آن روز وردپرس با سرعت و پیشرفتی قابل ملاحظه تبدیل به معروفترین و پرکاربردترین ابزار ساخت وبلاگ و سایت بر روی هاست شدهاست.
در حال حاضر بیش از ۷۶ میلیون وب سایت در جهان با CMS راه اندازی شدهاست.
برخی قابلیت های وردپرس:
نصب راحت
قابلیت gzip
سطح دسترسی
پویا بودن و انعطافپذیری بالا
دارای کتابخانه پلاگینهای وردپرس
دارای کتابخانه قالب های وردپرس
وردپرس شبکه (جهت راه اندازی سیستم وبلاگ دهی با وردپرس)
شخصیسازی قالبها، ابزارکها از پنل مدیریت
ارسال و مدیریت دیدگاه
راهاندازی تالار گفتگو
راهاندازی فروشگاه اینترنتی
امکان استفاده از قالبهای بسیار زیبا
و ...
مزایای وردپرس؟

کاهش هزینه: علاوه بر راه اندازی کم هزینه سایت، دیگر نیازی نیست که برای هر تغییری که میخواهید در سایت انجام دهید، به شرکت طراح سایت خود مراجعه کنید. وردپرس این امکان را به شما میدهد که هر زمان خواستید، تغییرات خود را درون سایت ایجاد کنید، مطالب جدید در سایت منتشر کنید، کاربران خود را مدیریت کنید، به نظرات رسیدگی کنید و ….
ظاهر زیبا: در سطح اینترنت هزاران قالب مخصوص وردپرس وجود دارد که شما میتوانید انتخاب کنید و روی سایت خود پیادهسازی کنید. اما وردپرس امکان اینکه قالب سفارشی خود را طراحی و استفاده کنید را نیز دارد.
مدیریت آسان: شما به راحتی میتوان سایت خود را در هر جا که هستید، چه با کامپیوتر و چه با موبایل، مدیریت کنید و نیازی به هیچ گونه برنامه جانبی ندارید.
ارتباط با شبکههای اجتماعی: وردپرس و افزونههای جانبی آن به شما این امکان را میدهند که به صورت خودکار سایت خود را به شبکههای اجتماعی بزرگ مانند توییتر، فیسبوک و یوتیوب متصل کرده و مشتریان خود را از تغییرات سایت خود باخبر سازید.
سئو عالی: وردپرس به صورت استاندارد کدنویسی شدهاست تا سئو سایت شما را هر چه بیشتر بهبود ببخشد تا در نتایج گوگل بهترین جایگاه را داشته باشید. البته سئو فقط به سیستم مدیریت محتوای انتخابی شما محدود نمیشود و موارد زیاد دیگری نیز در این بخش سهیم هستند. وردپرس به خودی خود موارد محدودی از سئو را دربردارد و میتوان با استفاده از پلاگینهای متعددی از جمله yoast SEO تا حد زیادی به رتبه وب سایت کمک کرد.
بروزرسانی رایگان: وردپرس یکی سیستم مدیریت محتوای کاملاً رایگان است و بسیار در به روزرسانی و رفع مشکلات احتمالی فعال است. شما میتوانید تمام این به روز رسانیها را به صورت رایگان دریافت و با یک کلیک نصب کنید!
امنیت: وردپرس از امنیت بسیار بالایی برخوردار است. اما به دلیل اینکه امنیت یک مسئله نسبی است و هیچ وقت صد در صد نخواهد بود، تیم وردپرس هر روز مشکلات وردپرس را بررسی میکند و در به روز رسانیها رفع میکند. علاوه بر تیم وردپرس، برنامهنویسهای زیادی در جهان هستند که روی امنیت وردپرس کار میکنند. علاوه بر اینکه وردپرس به خودی خود تا حد زیادی ایمن است، افزونههایی برای ایمن تر کردن سایت نیز وجود دارد تا سایت خود را امن تر کنید. اولین قدم برای افزایش امنیت وردپرس، تغییر آدرس ورود به پنل مدیریت آن میباشد.
انعطافپذیری وردپرس: وردپرس، یکی از منعطفترین سیستمهای مدیریت محتوای جهان است که افراد خواهند توانست آن را برای کاربری دلخواه خود ویرایش کنند. همچنین وردپرس دارای هزاران افزونه وردپرس است که از طریق آنها میتوانید انواع امکانات را به سایت خود اضافه کنید.
دامنه یا دامین (Domain)
شما تقریباً هرروز در دنیای اینترنت با دامنه سروکار دارید. در اینترنت وبسایت شما باید یک آدرس منحصربهفرد داشته باشد تا کاربران شما بتوانند با واردکردن آن در مرورگر به وبسایت شما دسترسی پیدا کنند. دامنه درواقع اسمی اختصاصی است که هر وبسایتی برای متفاوت بودن و قابلدسترس بودن نسبت به بقیه وبسایتها به خود میگیرد.
پس شما باید سعی کنید نامی برای سایتتان انتخاب کنید که فهم آن برای کاربران سایت راحت باشد، بهراحتی بتوانند آن را یاد بگیرند و بدون دردسر نام سایت شمارا جستجو کنند.
هاست یا میزبانی وب (Host)
بخش هاست را میتوانیم دقیقاً به یک فضای مغازه تشبیه کنیم. فضای مغازه شامل فضا برای تمامی اجناس و خدماتی است که شما به مشتری مغازه نمایش میدهید. هاست هم دقیقاً شامل محتوایی است که میتوانید، به بازدیدکنندگان سایت نمایش بدهید.
پایگاه داده سایت روی هارد یک کامپیوتر قوی که همیشه به اینترنت متصل است , قرار دارد. ما با استفاده از دامنه میتوانیم به این اطلاعات دسترسی داشته باشیم.
هاست فضایی مشخص بر روی شبکه اینترنت میباشد، که تمامی دادههای سایت شما بر روی این فضا قرار میگیرد. البته همین هاستها نیز به چند دسته تقسیمبندی میشوند: هاست اشتراکی، هاست اختصاصی، هاست محلی(لوکال هاست)، هاست پرسرعت، هاست مجازی، هاست رایگان، هاست ابری، هاست نامحدود و هاست خوشهای.
کسب درآمد از وردپرس؟
در حال حاضر افراد زیادی با استفاده از سیستم رایگان وردپرس کسب درآمد می کنند و حتی به عنوان شغل اصلی خودشان یک سایت یا فروشگاه اینترنتی را مدیریت می کنند
شما می توانید به راحتی درآمد زیادی را از طریق وردپرس داشته باشید. در حال حاضر افراد زیادی در ایران هستند که ماهانه چند میلیون تومان از طریق فعالیت در مشاغل مربوط به وردپرس کسب درآمد می کنند.
بیش از ۳۰ درصد از کل وبسایت ها با وردپرس ایجاد شده اند یعنی تقریبا ۷۵ میلیون وبسایت با وردپرس ساخته شده و در بین سیستم های ساخت فروشگاه ۶۱ درصد از سایت ها را به خود اختصاص داده است. پس با اطمینان می توان گفت کسب درآمد به کمک وردپرس ۱۰۰ درصد امکان پذیر است.
توسعه دهندگان از کد نویسی و ساخت نرم افزارها بسیار لذت میبرند. چنانچه توانایی ساخت و توسعه ی افزونه ها را دارید پیشنهاد میکنیم اینکار را انتخاب کنید. افزونه هایی بسازید که برای کاربران جذاب باشد و به کار آنها بیاید. از همین راه می توانید کسب درآمد به کمک وردپرس داشته باشید.
قالب بخش مهمی از سایت های وردپرس است.
در واقع تمام ظاهر سایت شما بستگی به قالب تان دارد.
تمام کاربران به وبسایت هایی که جذابیت بیشتری دارند جذب میشوند .
شما میتوانید قالب طراحی کنید و در بازار وردپرس به فروش برسانید.
3- کسب درآمد از وردپرس از طریق راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی با وردپرس
چنانچه علاقه مند به فروش محصول هستید می توانید به آسانی با وردپرس یک فروشگاه اینترنتی بسازید و محصولات خود را برای فروش در آن قرار دهید، البته اگر خودتان محصولی ندارید می توانید محصولات دیگران را در فروشگاه اینترنتی خود برای فروش قرار دهید.
مقدار کسب درآمد از فروشگاه اینترنتی محدودیتی ندارد اما با کمی تلاش می توانید به درآمد میلیونی برسید!
4- کسب درآمد از وردپرس با سئو و بهینه سازی سایت دیگران برای موتور های جستجو

سئو و بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو کم هزینه ترین روش برای جذب مشتریان و بهترین روش برای بازاریابی است. ۹۰ درصد از بازدیدکنندگان از گوگل وارد وبسایت شما میشوند و این نشان میدهد که هر فردی برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی باید سایت خود را برای موتور های جستجو بهینه و سئو کند.
بنابراین همان طور که متوجه شدید هر استارت آپ و یا هر وبسایت فروشگاهی و یا هر وبسایت خبری برای موفقیت وبسایت خود نیاز دارد تا آن را برای موتور های جستجو بهینه یا به اصطلاح سئو SEO کند. در این روش شما میتوانید وبسایت هایی را برای موتور های جستجو سئو کنید و از این طریق کسب درآمد کنید.
5- ایجاد یک وبسایت با امکان عضویت ویژه
در این روش شما محصولی نمی فروشید فقط کاربران برای عضویت و استفاده از امکانات وبسایت ماهیانه حق عضویت پرداخت میکنند. این نیز یکی از راه های کسب درآمد در وردپرس است.
6- کسب درآمد از وردپرس از طریق طراحی سایت برای دیگران
۱- شما می توانید به صورت آزادکار یا فریلسنری کار کنید و نیازی به سرمایه اولیه ندارید.
۲- این حوزه بسیار پر در آمد است
۳- نیاز به مکان خاصی ندارید و فقط با داشتن یک اتاق و یک لپ تاپ متصل به اینترنت می توانید شروع به کسب درآمد از این طریق کنید !
۴- مشتریان زیادی را جذب می کنید و همین طور کسانی که نیاز به طراح وبسایت دارند روز به روز بیشتر می شوند.
7- کسب درآمد از وردپرس از طریق آموزش و پشتیبانی وردپرس
شما می توانید با چند هفته تمرین کردن بر مباحث مختلف وردپرس کاملا تسلط پیدا کنید و بعد از آن می توانید این مهارت را به دیگران نیز آموزش بدهید، به کمک دوره های آنلاین یا پکیج های آموزشی قادر به آموزش دادن خواهید بود.
می توان گفت تمامی بخش ها در وردپرس نیاز به پشتیبانی دارد، زیرا افزونه ها و سیستم وردپرس مدام در حال بروزرسانی هستند بنابراین پشتیبانی نقش مهمی در این زمینه بازی میکند. شما می توانید با پشتیبانی از وب سایت های وردپرسی به کسب درآمد بپردازید.
8- کسب درآمد از وردپرس از طریق دریافت تبلیغات و ریپورتاژ آگهی
اگر شما روی سئو سایت خودتان کار کنید و بازدید سایت خود را بالا ببرید قطعا این روش کسب درآمد برای شما میتواند مفید باشد، شما میتوانید با دریافت بنر های تبلیغاتی یا ریپورتاژ کسب در آمد خوبی داشته باشید. این روش نیاز به هیچ سرمایه ای ندارد و هیچگونه تخصص و یا دانشی برای این روش لازم نیست.
9- کسب درآمد از طریق تولید محتوا
امروز اکثر مردم مطالب کم یاب یا جامع را از بستر وب بدست می آورند.
تولید محتوا یکی از روش های کسب درآمد از وردپرس است که برای این امر می بایست بر روی موضوع یا تخصصی , تسلط داشته باشه و شروع به انتشار پست و مطالب جذاب برای کاربران کنید.
تولید محتوا اصولی دارد که با رعایت آن میتوانید سایتتان را در نتایج بالا بکشید.
درآمد از این روش یعنی افزایش بازدید کننده وبسایت و سفارش تبلیغات در سایتتان...
10- کسب درآمد از خدمات مشاوره ای
یکی از راحت ترین و سریع ترین روش های کسب درآمد از طریق اینترنت استفاده از وردپرس برای ساختن سایت ارائه ی خدمات مشاوره ای است.
شما می توانید یک سایت بسازید و به افراد مشاوره در زمینه راه اندازی سایت یا هر چیز دیگر که در آن تخصص دارید بدهید چه افراد مبتدی و چه افراد حرفه ای ولی تا قبل از ایجاد چنین سایتی حتما مطالعات خود را افزایش دهید تا بتوانید به نحو عالی به افراد مشاوره بدهید، در ادامه هم می توانید برای جذب مشتری بیشتر از افرادی که به آن ها مشاوره داده اید بخواهید که دیدگاهشان را در مورد مشاوره شما بنویسند و شما دیدگاهشان را در سایت و شبکه های اجتماعی خود مانند اینستاگرام، تلگرام و … در معرض دید همگان بگذارید.
11-کسب درآمد از طریق فارسی سازی قالب و افزونه های وردپرس
کاربران فارسی زبان نیاز به قالب ها و افزونه های فارسی دارند تا بتوانند با آن راحت تر کار کنند.
برخی از قالب های نیاز به فارسی سازی دارند تا بتوان آن را برای سایت انتخاب کرد و همچنین برخی افزونه ها نیز باید فارسی شوند.
شما میتوانید با فارسی سازی افزونه ها و قالب ها برای کاربرانتان درآمد کسب کنید.
نتیجه گیری
وردپرس سیستمی بروز و کاملا حرفه ای است که البته کسب درآمد از آن متنوع و زیاد است.
هر شخصی برای رسیدن به کسب درآمد از طریق وردپرس نیاز به رعایت اصول آن کار دارد تا بتواند در این مسیر موفق شود.
وردپرس ...